قلاب بافي ست بچه گانه با طرح ميني موس

نخ : متوسط

سايز قلاب: ۵ ميلي متر

بافت ها: پايه كوتاه و پايه بلند و شلال (بخيه يا كوك)*

آموزش دامن

۵ سانت كمتر از  اندازه دور كمر زنجيره بزنيد

رج اول در همه زنجيره ها يك پايه كوتاه بزنيد.

رج دوم: سه زنجيره بزنيد. در دانه اول يك پايه بلند بزنيد. *دو زنجيره بزنيد. دو دانه را نبافيد در دو دانه بعد هر كدام يك پايه بلند بزنيد*. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تكرار كنيد.

رج سوم و چهار و پنج: مانند رج دوم بافته ميشود. اما بايد هماهنگ كنيد كه دو دانه اي كه بافته مي شود در قسمت دو زنجيره رج قبل است كه جاي خالي است.

تصوير زير به دست مي آيد.

 DSC08277

رج شش: به اندازه ۵ سانت زنجيره بزنيد. اينبار ديگر رج را بر نميگرديم بلكه مانند تصوير زير زنجيره ها را با شلال به طرف ديگر رج متصل مي كنيم كه كار گرد شود.

 DSC08278

رج هفت: در تمام دانه ها يك پايه بلند بزنيد تا مجددا به ابتداي رج برسيد.

رج هشت: ۲ زنجيره بزنيددر همان دانه يك پايه بلند بزنيد. دو زنجيره بزنيد.. دو پايه بلند در همان دانه بزنيد.* دو دانه جا بيندازيد(يعني نبافيد) در دانه بعد {دو پايه بلند. يك زنجيره. دو پايه بلند بزنيد}. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تكرار كنيد.

رج نه: زنجيره بزنيددر همان دانه دو پايه بلند بزنيد. دو زنجيره بزنيد.. سه پايه بلند در همان دانه بزنيد.* دو دانه جا بيندازيد(يعني نبافيد) در دانه بعد {سه پايه بلند. يك زنجيره. سه پايه بلند بزنيد}. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تكرار كنيد.

رج ده تا دوازده: مانند رج نه بافته مي شود.

كور كنيد.

جا دكمه

پشت دامن قسمتي كه زنجيره زده بوديد خالي مي ماند اكنون دو قسمت مستطيل شكل در دو طرف اين جاي خالي ببافيم كه بعد روي هم قرار بگيرد و دكمه بخورد.

پس كار را طوري بگيريد كه سمت راست اين جاي كه عرض دامن بود اكنون بافته شود.آموزش قلاب بافي نخ را متصل كنيد. پايه كوتاه بزنيد. هر رج شما معادل دو پايه كوتاه است.

رج را برگرديد. اين كار را انقدر تكرار كنيد تا به وسط قسمت خالي برسد.

طرف ديگر را هم به همين صورت ببافيد.

از دكمه قابلمه اي براي اتصال دامن استفاده كنيد.

 اين هم با طرح خالدار

DSC08290شورت دكمه دار

كلاه:

همه بافت ها پايه بلند مي باشد.

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم. از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم.

سه زنجيره مي زنيم. در هر دانه ۲ تا پايه مي بافيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم.(اكنون ۱۲ زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم. ۲ تا دانه مي بافيم در زنجيره سوم دو تا مي بافيم اين كار را تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم ( ۱۸ زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم. ۳ تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم يعني در زنجيره چهارم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم( ۲۴ زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم. ۴ تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم(۳۰ زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم. ۵تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم (۳۶زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم.۶تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم(۴۲زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم.۷تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم(۴۹زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم.۸تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم(۵۴زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم. ۹تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم(۶۰زنجيره داريم)

سه زنجيره مي زنيم. ۱۰تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم(۶۶زنجيره داريم)

۸ رج ساده مي بافيم يعني سه زنجيره مي زنيم. در تمام دانه ها يك پايه بلند مي زنيم. دانه اخر را با شلال به سومين زنجيره متصل مي كنيم

كور مي كنيم.

DSC08280

منبع:www.doonedoone.com

برچسب‌ها: ،

تاريخ : ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۱:۵۸:۰۰ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)