آموزش بافت 2 نوع دستكش بدون انگشت

سختي بافت: آسان

با رنگ صورتي

به اندازه ي دور مچ به علاوه ي يك سانت زنجيره بزنيد. ابتداي كار را به انتهاي آن متصل كنيد تا كار شما گرد بافته شود. ابتداي رج را با يك سنجاق قفلي مشخص كنيد.

با رنگ سفيد

رج اول و دوم: در همه دانه ها يك پايه كوتاه بزنيد

رج سوم: سه زنجيره بزنيد. در همان دانه يك پايه بلند ببافيد.* يك دانه جا بيندازيد.در دانه ي بعد دو پايه بلند بزنيد*. قسمت بين ستاره را تا انتهاي رج تكرار كنيد. اين كار باعث ايجاد سوراخ ميشود.

رج چهارم تا هفت: در تمام دانه ها يك پايه بلند بزنيد. اما در دانه هاي پشتي ببافيد. ميتوانيد هم ساده ببافيد.

رج هشتم تا دوازهم: مانند رج اول تا پنجم بافته مي شود.

رج دوازهم تا شانزدهم: مانند رج اول تا پنجم بافته مي شود.

رج هفدهم و هجدهم: در همه دانه ها پايه كوتاه بافته ميشود.

قسمت انگشت شصت:

رج نوزدهم: براي شروع اين رج (شروع رج جايي است كه با سنجاق قفلي مشخصل كرده بوديد ) كار را گرد نبافيد بلكه همان رج را برگرديد.

وقتي كه شما گرد نبافيد و رج را برگرديد اين قسمت به هم متصل نمي شود و باز مي ماند كه براي شصت است. اين كار را ادامه بدهيد تا از ابتداي قسمت باز تا انتهاي آن ۶ سانت بشود.

بعد از شش سانت مجدد مانند ابتداي كار دستكش را گرد مي بافيم. مانند رج يك تا پنج بافته مي شود.

با رنگ صورتي كار را كور كنيد.

پاپيون:

با رنگ صورتي دو عدد مستطيل دو در پنج ببافيد. آن دو را به هم بدوزيد و با نخ قسمت وسط آن را گره بزنيد تا شبيه به پاپيون شود.

تعداد دونه هايي كه اول سر ميندازيد هم به اندازه دور دست شماست. اگر كوچك تر است يا سايز نخ را بزرگتر كنيد و يا تعداد دونه ها رو بيشتر. مشكلي به وجود نمياد.

-------------------------------------نوع دوم-----------------------------------------

آموزش بافت 2 نوع دستكش بدون انگشت

بافتني

سختي بافت: آسان

سايز ميل: 6mm

با رنگ صورتي

۲۸ دانه سر بيندازيد.

رج اول : همه را از زير ببافيد.

رج دوم: همه را از رو ببافيد

رج سوم:* يك دانه ببافيد. يك دانه كور كنيد. يك دانه اضافه كنيد*. قسمت بين ستاره را تا انتهاي رج تكرار كنيد. اين كار باعث ايجاد سوراخ ميشود.

رج چهارم و پنجم: مانند رج يك و دو بافته ميشود.

تا جايي ادامه بدهيد كه بلندي آن به اندازه دلخواهتان برسد. مثلاتا قسمت بند انگشتان.

قسمت انگشت شصت:

 كار را كور كنيد. درز آن را بدوزيد. ولي قسمت شصت دست رو باز بذاريد.

گل: توي قسمت آموزش جستجو كنيد.

تعداد دونه هايي كه اول سر ميندازيد هم به اندازه دور دست شماست. اگر كوچك تر است يا سايز نخ را بزرگتر كنيد و يا تعداد دونه ها رو بيشتر. مشكلي به وجود نمياد.

قلاب بافي:

قلاب بافي هم مثل بافتني هست.

يعني به اندازه ي دور مچ زنجيره بزنيد. در تمام دانه ها پايه كوتاه يا پايه بلند بزنيد تا به اندازه ي دلخواهتون برسه. بعد موقع دوختن درز براي انگشت شصت جاي اون رو باز بذاريد.

برچسب‌ها: بافت دستكش بدون انگشت،

تاريخ : ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۳:۴۷:۰۰ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)