آموزش بافت پايه بلند در قلاب بافي

الف. پايه بلند

بلندي پايه بلند سه زنجيره است، نخ را روي قلاب بيندازيد و قلاب را در چهارمين زنجيره از قلاب وارد كنيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |

چگونه ميل قلاب بافي را در دست بگيريم

الف. چگونه ميل را در دست بگيريم؟
ميل را به دو صورت مي توان در دست گرفت كه البته من نوع اول را پيشنهاد مي كنم. ميل را مانند چاقو در دست بگيريد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |

آموزش رايگان بافت شال گردن و كلاه به همراه فيلم

در اين بخش انواع بافت كاربردي را به شما با فيلم و رايگان به شما آموزش ميدهيم

انواع لباس، شال گردن، كلاه، دستكش، جوراب و… با كاموا و ميل بافته مي شود

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت يك شال گردن زيبا

شال گردن

طول شال : حدوداً 90 سانتيمتر
عرض شال : 10 تا 12 سانتيمتر
مناسب براي كودكان يك تا 5 سال

براي بافت سوسمار از پس كله اش بايد شروع كنيم و تا نوك بيني اش ببافيم  ...... و بعد از همون پس كله كه شروع كرديم ، دوباره دونه بگيريم و به طرف دم ادامه اش بديم ...

به ادامه مطالب برويد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 19 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت شال گردن با دانه هاي بلك بري

نوع بافت به اين صورت هست كه تعداد دونه ها بايد مضربي از ۴ باشه. مثلا ۴۰ يا ۴۴ يا هر عددي كه بشه تقسيم بر چهار بكني.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 19 | نويسنده : tricot |

قلاب بافي دستكش بدون انگشت منگوله دار

سايز ميل :6mm

نوع بافت: ۲ تا زير, ۲ تا رو

سايز:

سختي بافت: آسان

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

يكي از بافتهايي كه در بافتني استفاده ميشود بافت شطرنجي هست.

اين بافت از تركيب مربع هاي يك اندازه كنار هم ايجاد شده هست. تفاوت اين مربع ها در زير و رو بودن بافت آنهاست

آموزش بافت شطرنجي در بافتني

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

كوك برجسته محكم

الگوي بافت و آموزش بافت 9 مدل قلاب بافي

براي اين بافت تعداد دانه هاي شما بايد مضربي از دو باشه

رج يك: طرف روي كار است. همه از زير بافته مي شود.

رج دو: دو دانه باهم زير ببافيد. تا انتها به همين صورت. دوتا دوتا باهم بافته ميشود.

رج سه: در پشت و جلوي هر دانه ، زير ببافيد. (آموزش پشت و جلو بافتن رو بعدا براتون ميذارم)

رج چهار: همه از رو بافته مي شود.

همين طور تا اخر رج يك تا چهار تكرار ميشود

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |
نحوه بافت گل رز

رج اول : اول تعدادي زنجيره ميزنين ((كه اين تعداد بسته به بزرگي و كوچكي گل تغيير ميكنه )).

رج دوم : را با سه زنجيره شروع ميكنين و بعدش در سومين زنجيره رج اول يك پايه كوتاه ميبافين و باز يك زنجيره ميبافين و در سومين زنجيره راه قبل باز يك پايه كوتاه ميبافين واينبار 2 زنجيره و يك پايه كوتاه ديگه توي همون زنجيره رج اول يك پايه كوتاه ديگه ميزنيم ويك زنجيره بافته ويك پايه كوتاه در سومين زنجيره رج اول ميبافيم و باز 2تا زنجيره ويك پايه كوتاه ديگه توي همون زنجيره قبلي ميبافيم .

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت تخم مرغ سفره هفت سين با قلاب

تخم مرغ هاي رنگي سفره هفت سين

براي بافت اين تخم مرغ به دو صورت ميتونيد عمل كنيد.

يك سري تخم مرغ هاي پلاستيكي توي بازار هست يك روش اينه كه دقيقا به سايز همون تخم مرغ ها ببافيد و تخم مرغ رو درون بافت قرار بديد و به ترتيب كه ميايد بالا كم كنيد و دورش رو  بگيريد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت سيب قلاب بافي با قلاب

اگر ميخواين سفره ي هفت سين تون ماندگار بشه بافت اين سيب رو از دست نديد

بافت از پايين شروع ميشه. يك حلقه ي طلايي شش تايي ميزنيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت حلقه آويز توپي قلاب بافي

اين حلقه در از تعداد زيادي توپ ساخته شده است.

روش بافت توپ

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم. از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم. تصوير سمت چپ

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |
طرز بافت كلاه برت ( قابل تبديل به دخترانه ، پسرانه و مردانه )
آموزش اين كلاه بنام ( كلاه 6ضلعي گيس باف )

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت كشباف تگرگي

اگر ميخواهين كه ميزان برجستگي كشبافتون بيشتر از كشباف معمولي بشه بهتره از اين كشباف استفاده كنين.

طريقه بافت : براي بافت اين كشباف تعداد دلخواه سر مي اندازيم .من براي نمونه بافت ۲۴ عدد سر انداختم .
رج اول : يك دونه زير يك دونه رو ميبافيم تا آخر رج .
رج دوم : يك دونه رو بافته  به يك دونه زير كه مي رسيم يك نخ مي اندازيم روي ميل مثل ژوته غانداختن ( در اصل يك دانه كنار هر دانه زير اضافه ميكنيم ) بعد دانه زير را به زير ميبافيم . تعداد دانه هايمان در اين رج دو برابر ميشود مثلا” دانه هاي من ۴۸ تا شدند .

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت لباس دخترانه با يك بند

سايز نخ متوسط

قلاب شماره ۲

اين لباس براي نوزاد تازه متولد شده ست. يعني خيلي كوچيكه اما شما مي تونيد در هر سايزي كه خواستيد حتي سايز خودتون ببافيد.

صدو بيست تا زنجيره بزنيد. يا به اندازه دور كمر به علاوه ۵سانت اضافه تر زنجيره بزنيد.

سه زنجيره بزنيد(اين سه زنجيره به عنوان يك پايه بلند و يك زنجيره است) . يك دانه جا بيندازيد. *در دانه بعد يك پايه بلند بزنيد. يك زنجيره بزنيد. يك دانه جا بيندازيد. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تكرار كنيد. برگرديد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت شورت و كلاه زنبوري بچه گانه

كلاهش خيلي ساده است. شورتش رو سه بار بافتم و شكافتم تا بالاخره اون چيزي كه ميخواستم شد. چيزي كه هم پوشك بچه توش جا بشه هم بافتش ساده باشه. اميدوارم كه خوشتون بياد.

براي تركيب رنگي من دو رج مشكي و دو رج زرد بافتم. البته براي كلاه سه رج به سه رج رنگ رو عوض كردم.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

نحوه بافت كلاه صورتي لبه چين دار

چهار زنجيره بزنيد و با يك كوك شلال به هم متصل كنيد و يك حلقه بسازيد.

رج اول:يك زنجيره بزنيد. شش پايه كوتاه داخل حلقه بزنيد. با كوك شلال به دانه اول متصل كنيد.

رج دوم: ۲ پايه كوتاه در هر كدام از بافت ها بزنيد و دانه آخر را با يك كوك شلال به دانه اول متصل كنيد. ۱۲ پايه كوتاه داريد تا اينجا.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت سارفون دخترانه قرمز با سه گل

قسمت جلو و پشت اين لباس جدا بافته ميشه و در نهايت به هم دوخته ميشه.

اين لباس براي ني ني هاي يك تا دوسال مناسبه. اما براي تمام سن ها ميشه بافت. تعدا دانه هايي كه در ابتدا سر مي اندازيد سايز لباس رو مشخص ميكنه.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت قنداق ستاره اي قلاب بافي

سايز قلاب :4 ميلي متر

ضخامت نخ: متوسط

اندازه كل قنداق: براي نوزاد تازه متولد شده

يك حلقه ي طلايي 5 تايي بزنيد . در عكس با رنگ مشكي مشخص شده

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

طرز بافت مرحله اي كفش نوزاد با قلاب

بافت مرحله اي كفش نوزاد طرز بافت- ابتدا ٤٥ دانه سرانداخته و٤رج بافت ركن  ببافيدوسط بافت را علامت بزنيد.دربافت ركن پشت وروي كار از يك جهت بافته مي شود.

حال بارنگ ديگر سه رج بافت ساده داريد و دررج بعد ٢تايكي يك ژته و...

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

مطالب مرتبط با موضوع