آموزش رايگان بافت شال گردن و كلاه به همراه فيلم

در اين بخش انواع بافت كاربردي را به شما با فيلم و رايگان به شما آموزش ميدهيم

انواع لباس، شال گردن، كلاه، دستكش، جوراب و… با كاموا و ميل بافته مي شود

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت شال گردن با دانه هاي بلك بري

نوع بافت به اين صورت هست كه تعداد دونه ها بايد مضربي از ۴ باشه. مثلا ۴۰ يا ۴۴ يا هر عددي كه بشه تقسيم بر چهار بكني.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 19 | نويسنده : tricot |

يكي از بافتهايي كه در بافتني استفاده ميشود بافت شطرنجي هست.

اين بافت از تركيب مربع هاي يك اندازه كنار هم ايجاد شده هست. تفاوت اين مربع ها در زير و رو بودن بافت آنهاست

آموزش بافت شطرنجي در بافتني

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |
طرز بافت كلاه برت ( قابل تبديل به دخترانه ، پسرانه و مردانه )
آموزش اين كلاه بنام ( كلاه 6ضلعي گيس باف )

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت لباس دخترانه با يك بند

سايز نخ متوسط

قلاب شماره ۲

اين لباس براي نوزاد تازه متولد شده ست. يعني خيلي كوچيكه اما شما مي تونيد در هر سايزي كه خواستيد حتي سايز خودتون ببافيد.

صدو بيست تا زنجيره بزنيد. يا به اندازه دور كمر به علاوه ۵سانت اضافه تر زنجيره بزنيد.

سه زنجيره بزنيد(اين سه زنجيره به عنوان يك پايه بلند و يك زنجيره است) . يك دانه جا بيندازيد. *در دانه بعد يك پايه بلند بزنيد. يك زنجيره بزنيد. يك دانه جا بيندازيد. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تكرار كنيد. برگرديد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

نحوه بافت كلاه صورتي لبه چين دار

چهار زنجيره بزنيد و با يك كوك شلال به هم متصل كنيد و يك حلقه بسازيد.

رج اول:يك زنجيره بزنيد. شش پايه كوتاه داخل حلقه بزنيد. با كوك شلال به دانه اول متصل كنيد.

رج دوم: ۲ پايه كوتاه در هر كدام از بافت ها بزنيد و دانه آخر را با يك كوك شلال به دانه اول متصل كنيد. ۱۲ پايه كوتاه داريد تا اينجا.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

طرز بافت مرحله اي كفش نوزاد با قلاب

بافت مرحله اي كفش نوزاد طرز بافت- ابتدا ٤٥ دانه سرانداخته و٤رج بافت ركن  ببافيدوسط بافت را علامت بزنيد.دربافت ركن پشت وروي كار از يك جهت بافته مي شود.

حال بارنگ ديگر سه رج بافت ساده داريد و دررج بعد ٢تايكي يك ژته و...

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت كلاه لبه دار بچه گانه

تمام پايه ها پايه كوتاه هستند.

يك حلقه طلايي ۶ تايي بزنيد

در هر كدام از دانه ها ۲ پايه بزنيد.

رج سوم: در دانه ي اول سه پايه كوتاه بزنيد. دانه ي دوم را جا بيندازيد. اين كار را تا انتهاي رج ادامه بدهيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 13 | نويسنده : tricot |
بافت بلوز ساده كودك

به اندازه دور گردن كودك دانه سر مي اندازيم. (در اينجا ۸۰ دانه)

به اندازه يك سانت (۵ رج) يكي زير يكي رو مي بافيم.

رج ۶= يك درميان يك دانه اضافه مي كنيم. يعني يكي مي بافيم يكي اضافه مي كنيم.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 13 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت كلاه خرسي بچه گانه با قلاب بافي

بافت ها پايه كوتاه هستند

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم. از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 13 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت كلاه دهه 70 با قلاب بافي

بافت اين كلاه از روي عكسي كه آخر صفحه هست انجام شده كه خيلي هم ساده ست.

روش بافت:

تمام بافت با پايه بلند انجام مي شود.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 13 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت جوراب قلاب بافي

در اين پست آموزش تصويري وگام به گام بافتن يك جوراب زيبا وشكيل آموزش داده مي شود ....        

اين پست به در خواست دوست خوبم " كيميا جون"آماده و نمايش داده مي شود .....

به ادامه مطالب برويد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 11 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت كيف موبايل با قلاب بافي

دستور بافتش ساده تر از اون چيزيه كه حتي فكرشو بكنيد.

به اندازه عرض موبايلتان زنجيره بزنيد مثلا ۱۵ تا.

 رج اول:پايه كوتاه برگرديد و در دانه ۱۵ دو زنجيره بزنيد.

به ادامه مطالب برويد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 11 | نويسنده : tricot |

تزيين آشپزخانه

چند پست قبل يك كاري تزييني قلاب بافي براتون نمايش دادم كه كار دست خودم بود وقرار شد كه آموزشش را براي شما داشته باشم توي اين پست قراره به قولم عمل كنم وآموزش تصويري وگام به گام اين كار زيبا به شكل گل را براي شما داشته باشم .اگه تمايل داريد با من همراه باشيد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 11 | نويسنده : tricot |

مطالب مرتبط با موضوع