آموزش بافت پايه بلند در قلاب بافي

الف. پايه بلند

بلندي پايه بلند سه زنجيره است، نخ را روي قلاب بيندازيد و قلاب را در چهارمين زنجيره از قلاب وارد كنيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |

چگونه ميل قلاب بافي را در دست بگيريم

الف. چگونه ميل را در دست بگيريم؟
ميل را به دو صورت مي توان در دست گرفت كه البته من نوع اول را پيشنهاد مي كنم. ميل را مانند چاقو در دست بگيريد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |
انواع بافت در قلاب بافي

بافت ها بسيار متنوع و فراوان مي باشند كه در اينجا بافت با دو ميل را آموزش مي دهيم و به توضيح چند نوع بافت بسنده مي كنيم.

مراحل بافت:سر انداختن،كور كردن،اضافه كردن،كم كردن و…

انواع بافت: كش باف،بافت حصيري، بافت ساده، بافت پروانه، بافت ناف ليلي و تيغ ماهي و ….

بافت زير و بافت رو: دانه ها به تعداد دلخواه بستگي دارد.رج اول همه دانه ها از زير و رج دوم همه دانه ها از رو است. بافت رو برعكس بافت زير مي باشد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/7/24  | 10 | نويسنده : tricot |

آموزش گردبافي در قلاب بافي

الف. درست كردن حلقه
براي تمرين درست كردن حلقه، شش زنجيره ببافيد. در اولين زنجيره يك پايه محكم ببافيد.

ب. بافت حلزوني

11

اين بافت بصورت دور بافي انجام مي شود اما پس از پايان بافت ابتدا و انتهاي دورها مشخص نيستند. در اين روش از پايه كوتاه و نيم پايه بلند استفاده مي كنيم تا در انتهاي كار تفاوت ارتفاع فاحشي وجود نداشته باشد.
نكته مهم در اين بافت، شمارش دقيق دورهاست تا بتوان در جاي درست دانه ها را اضافه كرد. براي اين كار يك سنجاق قفلي به آخرين دانه بافته شده در دور اول وصل كنيد.
پنج زنجيره ببافيد و با بافت يك پايه محكم در اولين زنجيره بافته شده يك حلقه درست كنيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1395/6/29  | 10 | نويسنده : tricot |
نمونه بافتني هاي آفتابگردان هاي قلاب بافي

به ادامه مطالب برويد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 19 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت 7 مدل عروسك و آويز بافتني

آويز موبايل خرگوش

اين كار به صورت گرد بافته مي شود پس در انتهاي رج برنگرديد بلكه بافت را ادامه بدهيد. شروع رج را هم با نخ يا سنجاق علامت گذاري كنيد تا گم نشود.

بدن:

 يك حلقه طلايي  ۶ تايي بزنيد. در هر بافت دو پايه كوتاه بزنيد. تا اينجا ۱۲ پايه داريد

رج دوم: يكي در ميان دو پايه كوتاه در يك پايه بزنيد. يعني در دانه اول يك پايه كوتاه بزنيد در دانه دوم دو دانه كوتاه همين طور الي آخر.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 19 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت شال گردن با دانه هاي بلك بري

نوع بافت به اين صورت هست كه تعداد دونه ها بايد مضربي از ۴ باشه. مثلا ۴۰ يا ۴۴ يا هر عددي كه بشه تقسيم بر چهار بكني.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 19 | نويسنده : tricot |

آموزش قلاب بافي بافت پاپ كورني

يكي از مدل بافت هايي كه در قلاب بافي بافته مي شود بافت پاپ كورني است.

كه نمونه آن را در قسمت پايين و سر آستين هاي بافت زير مي بينيد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 16 | نويسنده : tricot |

دور سر

نحوه اندازه گيري سايز در قلاب بافي

بلندي كلاه از فرق سر تا پيشاني . دقت كنيد كه در عكس چون سر پايين است فرق سر مشخص است. يعني دقيقا وسط سر كه نقطه وسط كلاه است.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 16 | نويسنده : tricot |

قلاب بافي دستكش بدون انگشت منگوله دار

سايز ميل :6mm

نوع بافت: ۲ تا زير, ۲ تا رو

سايز:

سختي بافت: آسان

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت 2 نوع دستكش بدون انگشت

سختي بافت: آسان

با رنگ صورتي

به اندازه ي دور مچ به علاوه ي يك سانت زنجيره بزنيد. ابتداي كار را به انتهاي آن متصل كنيد تا كار شما گرد بافته شود. ابتداي رج را با يك سنجاق قفلي مشخص كنيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

يكي از بافتهايي كه در بافتني استفاده ميشود بافت شطرنجي هست.

اين بافت از تركيب مربع هاي يك اندازه كنار هم ايجاد شده هست. تفاوت اين مربع ها در زير و رو بودن بافت آنهاست

آموزش بافت شطرنجي در بافتني

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

كوك برجسته محكم

الگوي بافت و آموزش بافت 9 مدل قلاب بافي

براي اين بافت تعداد دانه هاي شما بايد مضربي از دو باشه

رج يك: طرف روي كار است. همه از زير بافته مي شود.

رج دو: دو دانه باهم زير ببافيد. تا انتها به همين صورت. دوتا دوتا باهم بافته ميشود.

رج سه: در پشت و جلوي هر دانه ، زير ببافيد. (آموزش پشت و جلو بافتن رو بعدا براتون ميذارم)

رج چهار: همه از رو بافته مي شود.

همين طور تا اخر رج يك تا چهار تكرار ميشود

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |
نحوه بافت گل رز

رج اول : اول تعدادي زنجيره ميزنين ((كه اين تعداد بسته به بزرگي و كوچكي گل تغيير ميكنه )).

رج دوم : را با سه زنجيره شروع ميكنين و بعدش در سومين زنجيره رج اول يك پايه كوتاه ميبافين و باز يك زنجيره ميبافين و در سومين زنجيره راه قبل باز يك پايه كوتاه ميبافين واينبار 2 زنجيره و يك پايه كوتاه ديگه توي همون زنجيره رج اول يك پايه كوتاه ديگه ميزنيم ويك زنجيره بافته ويك پايه كوتاه در سومين زنجيره رج اول ميبافيم و باز 2تا زنجيره ويك پايه كوتاه ديگه توي همون زنجيره قبلي ميبافيم .

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 15 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت تخم مرغ سفره هفت سين با قلاب

تخم مرغ هاي رنگي سفره هفت سين

براي بافت اين تخم مرغ به دو صورت ميتونيد عمل كنيد.

يك سري تخم مرغ هاي پلاستيكي توي بازار هست يك روش اينه كه دقيقا به سايز همون تخم مرغ ها ببافيد و تخم مرغ رو درون بافت قرار بديد و به ترتيب كه ميايد بالا كم كنيد و دورش رو  بگيريد

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت سيب قلاب بافي با قلاب

اگر ميخواين سفره ي هفت سين تون ماندگار بشه بافت اين سيب رو از دست نديد

بافت از پايين شروع ميشه. يك حلقه ي طلايي شش تايي ميزنيد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش قلاب بافي پادري كندوي زنبور عسل

پادري بالا با پارچه درست شده است. من براتون آموزش بافت اون رو با قلاب ميذارم. براي بافت اين پادري كافي است كه 19 عدد موتيف ببافيد و مانند تصوير آن ها را با نخ و سوزن به هم متصل كنيد. قسمت وسط كار مانند شكل زير كنار هم قرار مي گيرد.

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت حلقه آويز توپي قلاب بافي

اين حلقه در از تعداد زيادي توپ ساخته شده است.

روش بافت توپ

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم. از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم. تصوير سمت چپ

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |
طرز بافت آموزش بافت گليم قلاب بافي

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |
طرز بافت كلاه برت ( قابل تبديل به دخترانه ، پسرانه و مردانه )
آموزش اين كلاه بنام ( كلاه 6ضلعي گيس باف )

برچسب‌ها:

تاريخ : 1394/5/23  | 14 | نويسنده : tricot |

مطالب مرتبط با موضوع