قلاب بافي ست كلاه مردانه و زنانه

براي اين كلاه يه كلاف كاموا كافيه. اگر يه رنگ مي بافيد.

كلاه

با ميل گرد و رنگ آبي پررنگ ۹۰ دانه سربيندازيد. انتهاي كار را به ابتداي آن متصل كنيد و با سنجاق ابتداي رج را مشخص كنيد.

رج ۱تا ۱۸: * سه تا زير، سه تا رو* ببافيد. اين كار را تا انتها تكرار كنيد. اگر ميخواهيد كلاه بلند تر شود بيشتر از ۱۸ رج به اين صورت ببافيد. اين ۱۸ رج ۷.۵ سانت است. يك دنباله ۱۵ سانتي براي نخ جا بگذاريد، نخ را ببريد و نخ بعدي را متصل كنيد.

رج ۱۹ تا ۲۹:  * سه تا زير، سه تا رو* ببافيد. اين كار را تا انتها تكرار كنيد.  در انتهاي اين رج كلاه شما ۱۲.۵ سانت است. يك دنباله ۱۵ سانتي براي نخ جا بگذاريد، نخ را ببريد و نخ بعدي را متصل كنيد.

رج ۳۰ تا ۳۹:* سه تا زير، سه تا رو* ببافيد. اين كار را تا انتها تكرار كنيد.  در انتهاي رج ۳۹ ارتفاع كلاه ۱۸ سانت است.

قسمت تاج كلاه

با ميل گرد ببافيد اما هرجا لازم شد ۵ ميل استفاده كنيد.

رج ۱: * دو دانه را باهم زير ببافيد. يكي زير ببافيد، سه تا رو ببافيد.* تا انتها تكرار كنيد. ۷۵ دانه مي شود.

رج ۲:* دو تا دانه را باهم زير ببافيد، سه تا رو ببافيد.* تا انتها تكرار كنيد.

رج ۳: *دو تا دانه را باهم زير ببافيد، سه تا رو ببافيد.* تا انتها تكرار كنيد. ۶۰ دانه مي شود.

رج ۴: * يك دانه زير ببافيد. سه تا رو ببافيد* تا انتهاي رج.

رج ۵: * يك دانه زير ببافيد، دو دانه را باهم رو ببافيد، يك دانه رو ببافيد. تا انتها تكرار كنيد. مي شود ۴۵ دانه.

رج ۶: * يكي زير ببافيد، دو تا رو ببافيد* تا انتها تكرار كنيد.

رج ۷: * يكي زير ببافيد، دو تا باهم رو ببافيد* تا انتها. تعداد دانه ها مي شود ۳۰ دانه.

رج ۸: دو تا باهم زير ببافيد. تا انتها. تعداد دانه ها ۱۵ تا ميشود.

رج ۹: * دو تا باهم زير ببافيد. تا انتهاي رج . مي شود ۸ دانه. كه آنها را زير ببافيد.

۲۰ سانت جا بگذاريد از نخ و آن را ببريد. قلاب بافي آن را داخل سوزن كنيد. ته كلاه را جمع كنيد و از طرف پشت بدوزيد.

نخ هاي باقي مانده از رنگ هاي قبل را نيز بين رج ها مخفي كنيد.

منبع:www.doonedoone.com

برچسب‌ها: ست كلاه مردانه و زنانه بافتني،

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۱:۰۵:۰۱ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)