بافت سارفون دخترانه طوسي

قسمت جلو و پشت اين لباس جدا بافته ميشه و در نهايت به هم دوخته ميشه.

اين لباس براي ني ني هاي يك تا دوسال مناسبه. اما براي تمام سن ها ميشه بافت. تعدا دانه هايي كه در ابتدا سر مي اندازيد سايز لباس رو مشخص ميكنه.

براي شروع ۵۰ تا سر مي اندازيم.

۲۵ سانت يك رج زير يك رج رو مي بافيم.

در اين رج يكي مي بافيم ۲ بار كور ميكنيم. تا انتهاي رج. اين كار باعث ميشه كه يه سري سوراخ ايجاد بشه و  كمربند لباس از داخلش رد ميشه.

رج بعد را مانند رج هاي قبل ساده مي بافيم.

۵ سانت مانند قبل مي بافيم. يك رج زير يك رج رو. آخرين رج اين ۵ سانت بايد رجي باشد كه رو بافته مي شود.

 *در اين رج دانه ي اول را كور ميكنيم. تا انتهاي رج مي بافيم.دانه ي اخر را كور مي كنيم. يعني دو دانه ي اول را باهم مي بافيم و دو دانه ي آخر را هم همينطور.

رج بعد را همه از رو مي بافيم.*

قسمت بين ستاره را انقدر تكرار ميكنيم تا ۵ سانت بشود. آخرين رج بايد رجي باشد كه رو بافته ميشود.

شروع يقه:

در ادامه ي بافت بالا. چون رج قبل رو بود پس اين رج زير بافته ميشود.

تعداد دانه هاي باقي مانده را تقسيم بر دو كنيد. نيمي از دانه ها را كه ببافتيد.از داخل نيمه ي ديگر دانه ها سنجاق رد كنيد تا شكافته نشود. قسمت داخل سنجاق از اين به بعد بافته نمي شود.

در اين رج دانه ي اول را كور كنيد. تا انتهاي رج ببافيد. اين دانه اي كه كور شد قسمت يقه است. پس شما هر وقت كه به اين قسمت رسيديد يك دانه كور ميكنيد. اما طرف ديگر كه حلقه آستين است تغييري نمي كند.  اين كار را ادامه دهيد تا ۵ سانت.

منبع:www.doonedoone.com

برچسب‌ها: سارفون دخترانه،

تاريخ : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)