قلاب بافي دستكش بدون انگشت منگوله دار

سايز ميل :6mm

نوع بافت: ۲ تا زير, ۲ تا رو

سايز:

سختي بافت: آسان

۲۸دانه سر بيندازيد. به صورت گرد ببافيد. يعني انتهاي كار و ابتداي كار را به هم متصل كنيد. ابتداي رج را با يك سنجاق قفلي مشخص كنيد.

دو تا زير دو تا رو ببافيد تا ۱۰ سانت و نيم بشود.

قسمت انگشت شصت:

براي شروع اين رج (شروع رج جايي است كه با سنجاق قفلي مشخصل كرده بوديد ) كار را گرد نبافيد بلكه همان رج را برگرديد.

وقتي كه شما گرد نبافيد و رج را برگرديد اين قسمت به هم متصل نمي شود و باز مي ماند كه براي شصت است. اين كار را ادامه بدهيد تا از ابتداي قسمت باز تا انتهاي آن ۶ سانت بشود.

مجدد مانند ابتداي كار از اين قسمت به بعد را گرد ببافيد. سه سانت به اين روش ببافيد.

كور كنيد

به همين سادگي

منگوله رو هم كه همه بلديد. نخ رو چندين بار دور دو تا انگشتتون بپيچيد. بعد از دور انگشتاتون بيرون بياريد و وسطش رو با يه تيكه نخ ديگه گرده بزنيد. حلقه ها رو با قيچي باز كنيد و كمي هم سرش رو با قيچي مرتب كنيد و به كار متصل كنيد.

* از اونجايي كه اين سوال همه دوستان بود اين توضيح رو اضافه ميكنم كه به جاي ميل گرد از ۵ ميل استفاده كنيد. يا اينكه قسمتي رو كه از اول بايد به هم متصل كنيد متصل نكنيد و رج ها رو بريد و برگرديد در نهايت كار رو بدوزيد.

تعداد دونه هايي كه اول سر ميندازيد هم به اندازه دور دست شماست.آموزش قلاب بافي: اگر كوچك تر است يا سايز نخ را بزرگتر كنيد و يا تعداد دونه ها رو بيشتر. مشكلي به وجود نمياد.

منبع:www.doonedoone.com

برچسب‌ها: ،

تاريخ : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)