آموزش بافت پايه بلند در قلاب بافي

الف. پايه بلند

بلندي پايه بلند سه زنجيره است، نخ را روي قلاب بيندازيد و قلاب را در چهارمين زنجيره از قلاب وارد كنيد.

3

نخ را روي قلاب بيندازيد و از حلقه هاي زنجيره بيرون بكشيد. حالا سه دانه روي ميل داريد، دو تا يكي كنيد و به اين كار ادامه دهيد تا يك دانه روي ميل باقي بماند.

اكنون شما يك پايه بلند بافته ايد به همين ترتيب ادامه دهيد. وقتي بافت روي زنجيره ها تمام شد شما اصطلاحا يك رج بافته ايد. براي بافت رج بعدي كار را برگردانيد، سه زنجيره بزنيد و دوباره بافت را شروع كنيد. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مربعي بدست آوريد. در آخر كار را كوركنيد.

 ب. پايه بلند دوبل

44

بلندي پايه بلند دوبل چهار زنجيره است، نخ را روي قلاب بيندازيد و قلاب را در پنجمين زنجيره از قلاب وارد كنيد.

4

نخ را روي قلاب بيندازيد و از حلقه هاي زنجيره بيرون بكشيد. حالا چهار دانه روي ميل داريد، دو تا يكي كنيد و به اين كار ادامه دهيد تا يك دانه روي ميل باقي بماند. اكنون شما يك پايه بلند بافته ايد.

به همين ترتيب ادامه دهيد. وقتي بافت روي زنجيره ها تمام شد شما اصطلاحا يك رج بافته ايد براي بافت رج بعدي كار را برگردانيد، چهار زنجيره بزنيد و دوباره بافت را شروع كنيد. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مربعي بدست آوريد. در آخر كار را كوركنيد.
پ. پايه محكم
پايه محكم براي شكل دادن به قطعات بافتني، انتقال دانه، اتصال موتيف ها به يكديگر و…بكار مي رود. هرگز در بافتني به تنهايي در چند رج متوالي از پايه محكم استفاده نمي كنيم و اين بافت هميشه در خدمت ساير بافت ها و براي تكميل كار بافتني است. تعدادي زنجيره ببافيد و بافت پايه محكم را روي آنها تمرين كنيد.
قلاب را در دومين زنجيره از قلاب وارد كنيد، نخ را روي قلاب بيندازيد و از حلقه هاي زنجيره و دانه اي كه روي ميل داريد بيرون بكشيد. به همين ترتيب روي تمام زنجيره ها ببافيد.آموزش قلاب بافي در آخر بند زيبايي بدست مي آوريد.

5

سرور زير را جهت دانلود كتاب انتخاب كنيد 

دانلود فيلم آموزشي بخش اول

دانلود فيلم آموزشي بخش دوم

دانلود فيلم آموزشي بخش سوم

پسورد: www.tricot20.ir

منبع: learnart.ir

برچسب‌ها: ،

تاريخ : ۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰:۰۰ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)