اگر بافت پايه دوبل را بلد باشيد، به‌راحتي مي‌توانيد بافت V شكل ببافيد. در اين ويديوي آموزشي قدم‌به‌قدم مراحل بافت V شكل را آموزش مي‌دهيم. اكثراً براي بافت V شكل، دو بافت پايه دوبل و يك زنجيره زده مي‌شود. با اين بافت زيبا مي‌توانيد كارهايتان را با بافت جديدي ببافيد. همچنين به دليل سبك و خنك بودن اين بافت مي‌توانيد شال و روسري‌هايتان را در تمام طول سال استفاده كنيد.

برچسب‌ها:

09 | نويسنده : tricot |

آموزش رايگان بافت شال گردن و كلاه به همراه فيلم

در اين بخش انواع بافت كاربردي را به شما با فيلم و رايگان به شما آموزش ميدهيم

انواع لباس، شال گردن، كلاه، دستكش، جوراب و… با كاموا و ميل بافته مي شود

برچسب‌ها:

10 | نويسنده : tricot |

آموزش گردبافي در قلاب بافي

الف. درست كردن حلقه
براي تمرين درست كردن حلقه، شش زنجيره ببافيد. در اولين زنجيره يك پايه محكم ببافيد.

ب. بافت حلزوني

11

اين بافت بصورت دور بافي انجام مي شود اما پس از پايان بافت ابتدا و انتهاي دورها مشخص نيستند. در اين روش از پايه كوتاه و نيم پايه بلند استفاده مي كنيم تا در انتهاي كار تفاوت ارتفاع فاحشي وجود نداشته باشد.
نكته مهم در اين بافت، شمارش دقيق دورهاست تا بتوان در جاي درست دانه ها را اضافه كرد. براي اين كار يك سنجاق قفلي به آخرين دانه بافته شده در دور اول وصل كنيد.
پنج زنجيره ببافيد و با بافت يك پايه محكم در اولين زنجيره بافته شده يك حلقه درست كنيد.

برچسب‌ها:

10 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت شال گردن با دانه هاي بلك بري

نوع بافت به اين صورت هست كه تعداد دونه ها بايد مضربي از ۴ باشه. مثلا ۴۰ يا ۴۴ يا هر عددي كه بشه تقسيم بر چهار بكني.

برچسب‌ها:

19 | نويسنده : tricot |

دور سر

نحوه اندازه گيري سايز در قلاب بافي

بلندي كلاه از فرق سر تا پيشاني . دقت كنيد كه در عكس چون سر پايين است فرق سر مشخص است. يعني دقيقا وسط سر كه نقطه وسط كلاه است.

برچسب‌ها:

16 | نويسنده : tricot |

يكي از بافتهايي كه در بافتني استفاده ميشود بافت شطرنجي هست.

اين بافت از تركيب مربع هاي يك اندازه كنار هم ايجاد شده هست. تفاوت اين مربع ها در زير و رو بودن بافت آنهاست

آموزش بافت شطرنجي در بافتني

برچسب‌ها:

15 | نويسنده : tricot |
طرز بافت كلاه برت ( قابل تبديل به دخترانه ، پسرانه و مردانه )
آموزش اين كلاه بنام ( كلاه 6ضلعي گيس باف )

برچسب‌ها:

14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت لباس دخترانه با يك بند

سايز نخ متوسط

قلاب شماره ۲

اين لباس براي نوزاد تازه متولد شده ست. يعني خيلي كوچيكه اما شما مي تونيد در هر سايزي كه خواستيد حتي سايز خودتون ببافيد.

صدو بيست تا زنجيره بزنيد. يا به اندازه دور كمر به علاوه ۵سانت اضافه تر زنجيره بزنيد.

سه زنجيره بزنيد(اين سه زنجيره به عنوان يك پايه بلند و يك زنجيره است) . يك دانه جا بيندازيد. *در دانه بعد يك پايه بلند بزنيد. يك زنجيره بزنيد. يك دانه جا بيندازيد. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تكرار كنيد. برگرديد.

برچسب‌ها:

14 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت شورت و كلاه زنبوري بچه گانه

كلاهش خيلي ساده است. شورتش رو سه بار بافتم و شكافتم تا بالاخره اون چيزي كه ميخواستم شد. چيزي كه هم پوشك بچه توش جا بشه هم بافتش ساده باشه. اميدوارم كه خوشتون بياد.

براي تركيب رنگي من دو رج مشكي و دو رج زرد بافتم. البته براي كلاه سه رج به سه رج رنگ رو عوض كردم.

برچسب‌ها:

14 | نويسنده : tricot |

نحوه بافت كلاه صورتي لبه چين دار

چهار زنجيره بزنيد و با يك كوك شلال به هم متصل كنيد و يك حلقه بسازيد.

رج اول:يك زنجيره بزنيد. شش پايه كوتاه داخل حلقه بزنيد. با كوك شلال به دانه اول متصل كنيد.

رج دوم: ۲ پايه كوتاه در هر كدام از بافت ها بزنيد و دانه آخر را با يك كوك شلال به دانه اول متصل كنيد. ۱۲ پايه كوتاه داريد تا اينجا.

برچسب‌ها:

14 | نويسنده : tricot |

طرز بافت مرحله اي كفش نوزاد با قلاب

بافت مرحله اي كفش نوزاد طرز بافت- ابتدا ٤٥ دانه سرانداخته و٤رج بافت ركن  ببافيدوسط بافت را علامت بزنيد.دربافت ركن پشت وروي كار از يك جهت بافته مي شود.

حال بارنگ ديگر سه رج بافت ساده داريد و دررج بعد ٢تايكي يك ژته و...

برچسب‌ها:

14 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت سويشرت بافتني بچه گانه

آموزش اين سويشرت رو براي سحر جون ميذارم

بافت لباس از پايين شروع ميشه.

نوع بافت: يك رج زير يك رج رو- رو بافتن دانه ي زير

اندازه ي مورد نياز: دور كمر, دور بازو, دور گردن, دور سينه, دور مچ, از سرشانه تا زير بغل, از سرشانه تا پايين لباس

مثلا در نظر بگيريد دور كمر كودك 60 سانت هست. شما به اندازه ي 75-70 سانت دانه سر بندازيد.

برچسب‌ها:

14 | نويسنده : tricot |

قلاب بافي ست بچه گانه با طرح ميني موس

نخ : متوسط

سايز قلاب: ۵ ميلي متر

بافت ها: پايه كوتاه و پايه بلند و شلال (بخيه يا كوك)*

آموزش دامن

۵ سانت كمتر از  اندازه دور كمر زنجيره بزنيد

رج اول در همه زنجيره ها يك پايه كوتاه بزنيد.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت كلاه لبه دار بچه گانه

تمام پايه ها پايه كوتاه هستند.

يك حلقه طلايي ۶ تايي بزنيد

در هر كدام از دانه ها ۲ پايه بزنيد.

رج سوم: در دانه ي اول سه پايه كوتاه بزنيد. دانه ي دوم را جا بيندازيد. اين كار را تا انتهاي رج ادامه بدهيد.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت لباس سرهمي بچه گانه

دستور زير مربوط به لباس بنفش است كه در پايين مي بينيد و اندازه نوزاد ۲-۳ ماهه است.

68 دانه سر مي اندازيم (تعداد دانه ها به اندازه دور گردن كودكتان باشد) عروسكي كه در عكس مي بينيد تعداد دانه هاي دور گردنش ۶۵ دانه است {لباس آبي}.

به ادامه مطالب برويد

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |
بافت بلوز ساده كودك

به اندازه دور گردن كودك دانه سر مي اندازيم. (در اينجا ۸۰ دانه)

به اندازه يك سانت (۵ رج) يكي زير يكي رو مي بافيم.

رج ۶= يك درميان يك دانه اضافه مي كنيم. يعني يكي مي بافيم يكي اضافه مي كنيم.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |

آموزش كلاه و شنل سفيد    

كلاه

ضخامت نخ: ضخيم

سايز قلاب : ۵

بافت هاي مورد نياز: پايه بلند و شلال(بخيه)

  آموزش كلاه و شنل سفيد

همه بافت ها پايه بلند مي باشد.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |

آموزش بافت كلاه خرسي بچه گانه با قلاب بافي

بافت ها پايه كوتاه هستند

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم. از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |
آموزش بافت كلاه دهه 70 با قلاب بافي

بافت اين كلاه از روي عكسي كه آخر صفحه هست انجام شده كه خيلي هم ساده ست.

روش بافت:

تمام بافت با پايه بلند انجام مي شود.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |

قلاب بافي ست كلاه مردانه و زنانه

براي اين كلاه يه كلاف كاموا كافيه. اگر يه رنگ مي بافيد.

كلاه

با ميل گرد و رنگ آبي پررنگ ۹۰ دانه سربيندازيد. انتهاي كار را به ابتداي آن متصل كنيد و با سنجاق ابتداي رج را مشخص كنيد.

برچسب‌ها:

13 | نويسنده : tricot |

مطالب مرتبط با موضوع