آموزش بافت كلاه خرسي بچه گانه با قلاب بافي

بافت ها پايه كوتاه هستند

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم. از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم.

در هر پايه ۲ تا پايه  مي بافيم (اكنون ۱۲ پايه داريم)

يكي مي بافيم در پايه بعد دو تا در يكي مي بافيم اين كار را تا پايان رج تكرار مي كنيم ( ۱۸ پايه داريم)

۲ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم يعني در پايه  چهارم تا پايان رج تكرار مي كنيم ( ۲۴ پايه داريم)

۳ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم (۳۰ پايه داريم)

۴ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم

۵تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم

۶ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم

۷ تا مي بافيم دو زنجيره در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم

يك رج ساده مي بافيم.

۸ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم

يك رج ساده مي بافيم.

* قسمتي كه براي سنين مختلف فرق مي كند همين قسمت است. همانطور كه مي بينيد هرچقدر كه پايين تر مي رويم يك عدد به تعداد دانه هايي كه مي بافيم و بعد دوتا در يك پايه مي بافيم اضافه مي شود.(عددي كه تيره ست). و بعد يك رج ساده مي بافيم. اين كار را تا جايي ادامه بدهيد كه كلاه اندازه ي ۲ سانت بالاي گوش كودك بشود.

** بسته به ضخامت نخ و قلاب و اندازه ي سر كودك تعداد رج هاي بافته شده متفاوت است.

رنگ نخ را عوض كنيد و صورتي كنيد. تا انتهاي كلاه همه را ساده ببافيد.كور كنيد.

براي قسمت روي گوش: با يك بافت شلال نخ صورتي را به قسمت روي گوش اضافه كنيد. به اندازه ۵ سانت پايه كوتاه بزنيد. رج بعد دانه ي اول و آخر را جا بيندازيد اما دانه هاي بين اين دو را پايه كوتاه بزنيد.

اين كار را تكرار كنيد تا قسمت در حال بافت به ۳ سانت برسد. دو رج ساده ببافيد.(دانه ي اول و آخر را هم ببافيد) كور كنيد.

طرف ديگر كلاه براي روي قسمت گوش را هم به همين صورت ببافيد. به طوري كه وقتي كلاه تا مي شود اين دو قسمت دقيقا روي هم قرار بگيرند.

دور تا دور كلاه و قسمت هاي روي گوش را بافت شلال بزنيد. كور كنيد.

از سر قسمت هاي گوش با رنگ صورتي به اندازه اي كه دوست داريد براي بند كلاه زنجيره بزنيد.

گوش هاي خرس:

با رنگ صورتي

يك حلقه طلايي ۶ تايي مي سازيم.بافتني: از ابتداي بافت را با يك سنجاق مشخص مي كنيم تا شروع بافت را گم نكنيم. 

در هر دانه ۲ تا مي بافيم (اكنون ۱۲ پايه داريم)

۲ تا مي بافيم در پايه سوم دو تا در يكي مي بافيم اين كار را تا پايان رج تكرار مي كنيم ( ۱۸ زنجيره داريم)

۳ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم يعني در پايه چهارم تا پايان رج تكرار مي كنيم ( ۲۴ پايه داريم)

با رنگ قهوه اي:

۴ تا مي بافيم دو پايه در يكي مي بافيم تا پايان رج تكرار مي كنيم (۳۰ پايه داريم) كور كنيد.

گوش را با نخ و سوزن به كلاه متصل كنيد.

منبع:www.doonedoone.com

برچسب‌ها: ،

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۱:۳۳:۱۴ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)