در DVD (کاملترین مجموعه)فقط            شماره مجوز: ۵۴۵۶۱۶۵

اگر بافت پايه دوبل را بلد باشيد، به‌راحتي مي‌توانيد بافت V شكل ببافيد. در اين ويديوي آموزشي قدم‌به‌قدم مراحل بافت V شكل را آموزش مي‌دهيم. اكثراً براي بافت V شكل، دو بافت پايه دوبل و يك زنجيره زده مي‌شود. با اين بافت زيبا مي‌توانيد كارهايتان را با بافت جديدي ببافيد. همچنين به دليل سبك و خنك بودن اين بافت مي‌توانيد شال و روسري‌هايتان را در تمام طول سال استفاده كنيد.

ويديوي اين آموزش

دانلود ويديو

جزئيات اين بافت را مي‌توانيد در ويديوي آموزشي ببينيد، اما اگر دوست داشتيد مي‌توانيد از توضيحات و عكس‌هاي زير فيلم هم استفاده كنيد. درواقع اگر بافت پايه دوبل را بلد باشيد مي‌توانيد به‌راحتي بافت V شكل را ياد بگيريد.

نكته: اين ويديوي آموزشي مناسب افراد چپ‌دست است، اما اگر راست‌دست هستيد مي‌توانيد همان حركت‌ها را با دست راست انجام دهيد.

از دست ندهيد: آموزش تصويري ۴ بافتني زنانه-دخترانه جديد و بسيار زيبا

وسايل موردنياز:

  • كاموا
  • قلاب

چگونه V شكل ببافيم؟

  • روي عكس‌ها كليك كنيد تا بزرگ شوند.
  • از كامواي سبك استفاده كنيد، زيرا بافت V شكل بافت سبك و شلي دارد.

۱- براي بافت V شكل، در ابتداي رج سه زنجيره بزنيد. سه زنجيره‌اي كه بافتيد يك‌خانه محسوب مي‌شود.

۲- نخ را دور قلاب بيندازيد، قلاب را وارد خانه سوم بكنيد. بار ديگر نخ را دور قلاب بي اندازيد و قلاب را از خانه بيرون بكشيد.

۳- براي پايان كار بافت پايه دوبل بزنيد، به اين صورت كه نخ را دور قلاب بي اندازيد، قلاب را از هر دو حلقه خارج كنيد، دوباره نخ را دور قلاب بي اندازيد و بار ديگر قلاب را از دو هر دو حلقه بيرون بكشيد.

۴- براي تكميل بافت V شكل، يك زنجيره بزنيد و در همان خانه يك‌پايه دوبل ببافيد. بافت V شكل كامل شد.

۵- دو خانه بعدي را رد كنيد و در خانه بعدي اين مراحل را تكرار كنيد تا وقتي‌كه به انتهاي رج برسيد.

حتما بخوانيد: آموزش تصويري بافتني كلاه زيبا و ساده براي افراد مبتدي

در ادامه حتما بخوانيد: چطور شروع به يادگيري كار بافتني كنيم؟ (آموزش گره براي افراد مبتدي)

منبع

برچسب‌ها: ،

۰۹:۴۶:۵۸ | نويسنده : بافنده | نظرات (0)

مطالب مرتبط با موضوع